Uncategorized

Mijn school tijdens de open dagen.

Gister had ik nog lekker een dagje vrij terwijl velen moesten werken of naar school moesten. Mijn weekend werd met een dag verlengd vanwege de open dagen. Zaterdag moest ik namelijk naar school voor de open dagen (moest? nee ik wou er ook zelf heen) en nu hebben we er een lekker dagje extra bij gekregen om bij te komen haha. Vrijdag en zaterdag heb ik natuurlijk met mijn camera rondgelopen en foto’s gemaakt, maar niet alleen ik heb veel foto’s met mijn camera gemaakt, de meeste foto’s zijn door anderen gemaakt die mijn camera even leenden. 
Echt super leuk om op school te zijn tijdens de open dagen, en hoe het er tijdens de open dagen is, zo is het er normaal ook. Dat verwacht je vaak niet, dat het er hetzelfde uitziet omdat de meeste scholen zich beter en leuker voor doen op een open dag.
Deze tekening is gemaakt door Hanneke, echt heel mooi!

Sorry voor de hoeveelheid foto’s <3

11 thoughts on “Mijn school tijdens de open dagen.

  1. De meeste scholen doen zich inderdaad leuker en beter voor tijdens een opendag haha! Wij hebben morgen opendag, en ja hoor: gisteren en vandaag werden de ramen eindelijk weer eens gelapt… altijd alleen de week voor de opendag haha!
    En helemaal niet erg zoveel foto's, van mij mochten het er best nog wat meer zijn (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *