Uncategorized

Mijn tape verzameling!

Ik vind het echt heel leuk om een kijkje te nemen in iemand anders zijn of haar spullen, door middel van stash artikels neem ik jullie mee door mijn kamer haha. 1 van de leukste dingen op te zien vind ik iemands tape verzameling! Ik houd van tape, ik gebruik het overal voor en ik kan er echt niet genoeg van hebben. Vandaag laat ik jullie mijn tapejes zien!

 Hierbij zitten veel favorieten, ze komen allemaal van de HEMA.

 Ik denk dat velen ze wel herkennen, de goedkope leuke tapejes van de Wibra. Er zit niet veel meter op een rolletje maar voor die prijs hih.

 Allemaal van de Wibra.

 De tapejes die ik nooit gebruik, ik heb de eerste 2 gewonnen en de laatste 3 (er hoort nog een blauwe versie bij) die heb ik volgens mij 2 jaar geleden gekocht bij de Action of Wibra.

 Actiontape! Ja die heb ik ook bijna allemaal haha. Er zitten hele leuke bij, maar ook een paar die toevallig erbij zaten en ik persoonlijk iets minder vind.

 Minitapejes, ik dacht dat ze leuke kleuren zouden afgeven maar eigenlijk alleen de gele zie je, de rest wordt doorzichtig.

 Albert Heijn? Ja, supermarkten hebben af en toe ook erg leuke aanbiedingen.

 Deze heb ik ongeveer 4 jaar, gekocht aan het begin van de 2e klas. (op het laatste rolletje staat; I Love You).

 Bijna elk meisje spaarde vroeger Diddl (of nou ja bij mij op school dan), ik vond het echt heel leuk om te doen. Alles ligt nu in een doos op zolder, maar deze tapejes zijn nog achtergebleven in mijn kamer.

 5 schattige fruittapejes van de Action.

 Ik ben nog steeds verliefd op dezen, ik heb ze gekregen van Jessy & Sanne <3

 Stoftape, ik kocht deze 3 laatst bij de Action

 Mijn nieuwste aanwinsten! De eerste 3 van de Sostrene Grene, de laatste twee zijn van de Xenos.

Ik hoop dat jullie dit soort artikels leuk vinden om te lezen.

20 thoughts on “Mijn tape verzameling!

  1. Ah wat leuk! Ik zag ze pas bij de hema liggen, maar vond het zo veel geld voor twee van die rolletjes. Wist niet dat je ze bij zo veel winkels kon kopen! Ben jaloers nu, hihi. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *