Uncategorized

Mijn ware ik.

dff
Vandaag de hele dag naar school tot 4, helaas maar ook wel weer leuk. Wat ik daarna ga doen weet ik nog niet helemaal omdat ik eigenlijk wel bezig wou met een project voor school (waar ik binnenkort iets over vertel in een apart artikel). Maar daar wou ik eigenlijk mee bezig maar ik ben bang dat dat hem niet gaat worden, mijn dagen zijn enorm druk ingepland waarbij ik zelfs amper tijd heb voor mijn leukste hobby; bloggen. 
De komende tijd wordt echt heel leuk, er staan allerlei leuke plannen in mijn agenda en ik ben heel benieuwd wat ik daar van waar ga maken haha. Zie hieronder mijn outfit van een tijdje terug toen het helaas op de eerst foto ging regenen. Waarom niet de spontane actie foto’s posten? Als ik er nog een beetje fatsoenlijk opsta dan post ik ze haha, zo ben ik nou.. mijn ware ik. 

30 thoughts on “Mijn ware ik.

  1. Greatz, wat staat de kleur je goed! Een geslaagde outfit is het weer, Romy! Ah, en getsie – wat een lange dag. In de hoop heb je binnen de kortste keren ook weer wat tijd voor bloggen! Het is altijd zo balen, maar komt vast goed met je! 😀

  2. Weinig tijd voor bloggen?! Je zet haast dagelijks een artikel online. Geweldig! :) Je outfit is zoals altijd perfect jou en heel leuk! Ik hou van het opvallende groen. Succes met je drukke dagen!

  3. Ik kan er ook zo van balen wanneer school zoveel tijd in neemt en ik geen tijd meer heb voor de dingen die ik echt leuk vind om te doen..
    Leuke outfit en foto's!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *