Uncategorized

My new short!

Een tijdje geleden had ik een artikel geschreven over prachtige dip-dye shortjes en andere gepimpte shortjes. Het inspireert me echt heel erg om dat te zien en ik wil spontaan ook gaan knutselen met kleding. Diezelfde dat dat ik dat artikel schreef ben ik eraan begonnen. Een oude broek van mijn moeder die al ongeveer 5 jaar of langer in haar kast ligt gepakt en hem geknipt. Bleek eroverheen (en allemaal andere chemische producten), studs erop en klaar! Een hele middag ben ik er wel mee bezig geweest omdat niets resultaat op leverde. Maar uiteindelijk ben ik zeer tevreden met het eindresultaat!
De rafeltjes zijn ondertussen wat mooier en meer en verder moet hij nog even gewassen worden. En dan kan ik hem aan en voel ik me uniek met mijn zelfgemaakte short. Wat vinden jullie ervan?
 Helaas is een betere foto maken niet gelukt, ach het gaat om hoe de broek eerst was.
Eerlijk gezegd vind ik het shortje er langer uit zien op de foto, ook een beetje minder mooi. Het is een hoog model, wat persoonlijk erg fijn vind zitten. Misschien binnenkort een outfitfoto met dit shortje!

28 thoughts on “My new short!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *