Uncategorized

My week on Instagram

tyu
Instagram; Muchables.

Het liefst wil ik dit soort verpakkingen allemaal bewaren | kamer opruimen | David Bowie decor ophangen | liggend op het podium | oude foto’s van oma bekijken | eindelijk de sticker boven mijn bed gehangen | Lotte haar optreden | filmpjes die vastlopen op dit soort momenten | schijnkoekjes, zien er lekker uit.. maar de werkelijkheid | jeeej onweer.

19 thoughts on “My week on Instagram

 1. Heeei!
  Wat een leuke foto's! Helaas kan ik geen instagram op mijn telefoon! :(
  Je hebt een leuke blog! Ik volg je nu op GFC!
  Ik heb nu net een nieuwe blog! Zou je misschien een kijkje willen nemen? Ik zou het ook erg leuk vinden als je me zou volgen!

  Liefs, Tsigé!

 2. Weer hele leuke foto's! Dit vind ik altijd zo leuk om te lezen! En ahh je muur is zo tof met al die fotolijstjes en je quote! ♥ En die laatste foto met die onweerslucht is echt heel mooi!
  liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *