Uncategorized

Na 2,5 maand later, laatste schooldag foto’s!

Aan het begin van de vakantie was één van mijn doelen, het opruimen van mijn laptop. Er staan kriskras foto’s, en daar kan ik echt niet tegen. Het liefst heb ik alles veilig op mijn extern harde schijf staan. In de laatste week ga ik nog eens aan de slag, tja uitstelgedrag enzo. Ik kwam foto’s van mijn laatste schooldag (vorig jaar dus) tegen, we gingen picknicken op de plek waar we normaal exposities houden. Het was die dag niet supermooi weer, dus gingen we binnen picknicken. En omdat het toch een mooie dag was wil ik er toch nog een artikel wijden aan die dag. Helaas (maar wel om een leuke reden) moest ik eerder weg toen omdat ik met Arantxa had afgesproken in de stad, dus ook die foto er nog bij! Zie hier dus heel veel later nog een artikel over die laatste schooldag, want vandaag is mijn nieuwe schooljaar weer begonnen, ik heb er zin in!

27 – 6 – 2013 (2 en een halve maand later)….
En als afsluiter van dit artikel de foto met Arantxa, klik hier voor haar youtube kanaal.

9 thoughts on “Na 2,5 maand later, laatste schooldag foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *