Uncategorized

Naar een beurs met ..

Alweer een tijdje terg ging ik samen met mijn oma naar de Wonen&co beurs in de Martiniplaza in Groningen. Het was ontzettend druk en om daar nou met mijn oma heen te gaan, uhu dat was nogal wat. Tussen alle mensen door hebben we bij een paar kraampjes gekeken, mijn oma gaat verhuizen en wou graag op de beurs inspiratie opdoen voor haar huis. Of dat gelukt is weet ik niet, maar mijn doel om te vloggen en foto’s te maken is helaas niet gelukt. Ik weet wel, ik ga niet weer met mijn oma naar iets wat zo druk is, je raakt elkaar alleen maar kwijt.
Opzich heb ik nog best veel inspiratie opgedaan van sommige kraampjes, zie hieronder een paar foto’s die ik heb gemaakt daar. Helaas is mijn lens van mijn camera nu beschadigd, of nou ja in mijn UV-filter zit een kras. 
Gaan jullie wel eens naar dit soort beurzen?

 

8 thoughts on “Naar een beurs met ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *