Uncategorized

Naar het bos?

DSC_0719
Het is weer vrijdag, jaaa. Weer een schoolweek overleefd. Helaas het is niet zulk mooi weer, maar dat weerhoud mij niet om eropuit te gaan om foto’s te maken. Na een jaar weet ik nog steeds niet hoe mijn camera werkt, en dus ben ik veel dingen aan het uittesten en uitproberen.
Vandaag zit ik op school tot ongeveer 2 uur, daarna ga ik nog de stad in om dan eindelijk een harde schijf te kopen voor mijn laptop, teveel bestanden staan er op mijn laptop, SD-kaartjes of USB’s. Ik ben heel benieuwd hoelang ik er mee bezig ben hihi. Over 2 weken wil ik alles klaarhebben, yeah. En dan vanavond nog werken waar ik eigenlijk niet zo’n zin in heb. Ik wil dit weekend iets leuks doen maar ik weet nog niet wat, het lijkt me erg leuk om naar het bos te gaan maar ja,, met wie? 
Ook zien jullie een nieuwe layout! Nu simpel met een blogger template wat veel makkelijker ging. En ik vind de layout nog wel leuk geworden ook!

9 thoughts on “Naar het bos?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *