Uncategorized

Never give up, great things take time

Ohnee de deadlines zijn nu toch wel heel dichtbij, volgende week is het alweer beoordelingsweek en deze week moeten we dus alles af hebben van deze periode. Erg jammer dat me dat nog lang niet gelukt is, dat wordt hard werken deze komende week, geen rustig weekend maar een weekend voor school bezig! Nu ik net weer gewend was aan de zonnebril wordt het natuurlijk weer slecht weer. Ik wou deze week eindelijk fietsen naar school (ja uhu..) en terwijl het vorige week zo mooi weer was, zo is het weer deze week echt niet fijn. Toch houd ik heel positief mijn zonnebril in mijn tas, want wat als de zon nog gaat schijnen onverwachts…

 Jurkje, zonnebril – Primark | vestje – Takko fashion | hoedje – H&M | schoenen – Invito | tas – Dresslily.com

20 thoughts on “Never give up, great things take time

  1. Super leuke outfit, mooie foto's ook! Jammer dat het weer nou weer (haha) zo omslaat, ineens begint het keihard te regenen.. Ik was ook net gewend aan het lekkere weer haha. Ik vind je schoenen trouwens erg gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *