Uncategorized

Never let go of your dreams

Vandaag wordt zo leuk, ik ga gezellig een dagje met Jessy naar Amsterdam naar een bloemen event. Geen idee wat ons te wachten staat maar ik heb er zin in! Om half 8 stap ik op de trein en allereerst ga ik shoppen bij de Primark in Zaandam, en om 12 uur pak ik de trein naar Amsterdam om met de metro naar één of andere kerk te gaan, op de terugreis kom ik langs Almere en ik hoop dan nog even naar de primark daar te kunnen gaan! Ik hoop op een leuk dagje, en om alvast in de bloemensfeer te komen, mijn mooie bloemenkrans op deze foto’s, ik vind hem echt geweldig alleen helaas moeilijk te combineren omdat de haarband roze is.

Fijne zaterdag!

Bloemenkrans – Ebay | jurkje, rokje, zonnebril – H&M | vest – New Look | ketting – sieradenkistje.nl | schoenen – Dr. Martens

9 thoughts on “Never let go of your dreams

  1. Wat een leuke outfit Romy, staat je heel goed! Die bloemenkrans is echt heel erg tof, bijpasselijk bij het event waar je heen gaat, haha. En langs de Primark gaan is natuurlijk altijd leuk, veel plezier vandaag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *