Uncategorized

NEW IN | Necklace Topvintage

DSC_0639
Laatst was ik mijn bureau aan het uitzoeken/opruimen, ik vond een waardebon van Topvintage uit de goodiebag. Ik keek of de waardebon nog geldig was en dat was het. Ik zat erg te twijfelen over wat ik zou nemen, ik heb meerdere keren op twitter en instagram gevraagd aan jullie welke ik zou kiezen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de Cameo ketting! Ik vind hem echt superleuk, alleen is hij me iets tegengevallen omdat de ketting op de foto groter leek, maar dat komt ook omdat ik niet naar de afmetingen heb gekeken. Ik ben erg blij met de ketting en misschien komt er binnenkort een outfit? Bedankt Topvintage!
Liefs, Romy

24 thoughts on “NEW IN | Necklace Topvintage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *