Uncategorized

Outfit of the day.

DSC_0080
Vandaag ben ik even nergens mee bezig, of nou ja ik heb niets bewust uitgekozen om vandaag te doen. Om 9 uur vanochtend werd ik wakker gemaakt door mijn vader omdat Albert Heijn belde of ik kon werken, je hoeft me echt niet ‘s ochtends wakker te maken om te vragen of ik ga werken want dat doe ik gewoon nu niet.
Twee weken geleden had ik aan mijn teamleider van de AH gevraagd of ik op Koninginnedag kon werken omdat ze op die dag mensen vroegen en je dan 200% uitbetaald krijgt. Ik zei samen met een ander meisje dat ik wel van 8 tot 12 wou werken, dan werkte ik 4 uur. Hij vroeg of we ook wel tot 1 uur wouden werken, nah ja oke is prima. Dus wij hadden de afspraak gemaakt om op Koninginnedag te gaan werken. Vroeg ik deze week nog even na voor de zekerheid omdat hij weleens iets vergeet.. En toen zei hij ineens dat we niet meer hoefde te komen omdat ze van gedachte veranderd waren! Jeetje, dat ik niet hoef te werken tot daar aan toe maar dat ze ons gewoon niet eens vertellen dat we niet hoeven te komen och..
Wij moeten altijd klaarstaan om te werken, altijd op tijd komen en we kunnen niet zomaar afzeggen en hun kunnen dat wel, ik vind dat echt dom geregeld hoor. Net als het loon en de roosters, de roosters worden soms ineens veranderd zonder het ons te vertellen, we moeten een beschikbaarheidsrooster invullen en dan hebben we dat gedaan en worden we alsnog ingepland op dagen dat we niet kunnen! & dan mijn loon, dat is ook zeer slecht geregeld omdat ik een tijdje geleden gewoon 2 maand geen salaris kreeg en daarvoor heb ik het loon van een ander gekregen, dat ik het terug moet betalen begrijp ik maar niet dat ze me niet op de hoogte houden ervan!
Sorry, even een frustrerend moment, ik kan er op dit moment een beetje slecht tegen omdat het al de zoveelste keer is dat het gebeurd! Zie hieronder mijn makkelijke outfit voor vandaag:

15 thoughts on “Outfit of the day.

 1. Wow dat is echt heel slecht!
  Als ik jouw was zou ik naar de eigenaar van jullie filiaal gaan, en anders zou ik als ik jou was ontslag nemen en gaan kijken naar een andere baan. Je hoort namelijk gewoon op tijd je salaris te krijgen

 2. ah, dit komt bekend voor zeg… ik begrijp je helemaal! ach meis, zie het zo. Het is maar een bijbaan dus maak je niet druk! :)
  je outfit is echt awesome!
  je hebt ALTIJD leuke outfits.

  xxxx

 3. Pf wat slecht geregeld, en wat gemeen! Ook dat je er zelf mee moest komen of je nog wel die dag kon werken. Wedden dat je anders gewoon op de stoep stond en ze zeiden: laat maar? Echt slecht! Wel leuke outfit!!

 4. Wat slecht geregeld inderdaad ! Je outfit is wel heel erg leuk. Dat zoiets simpels toch leuk kan zijn. Als ik iets simpels aantrek is het ook echt simpel en saai maar jou outfit is wel leuk! hahaha Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *