Uncategorized

Nieuw mobiel + nieuwe layout!

hr
Vandaag wordt echt geen leuke dag waarschijnlijk. Ik moet nog 9 verslagen schrijven vandaag, mijn portfolio klaar maken, portret van Koning Willem-Alexander schilderen en tot slot nog werken. Samengevat;  een rotdag. Ik hoop dat ik mijn portfolio klaar krijg vandaag want verder heb ik eigenlijk geen tijd meer. 
En sinds vorige week heb ik een nieuw mobiel, of nou ja.. nieuw? Mijn broer had dit mobiel ongeveer een half jaar en was er niet tevreden over, ik wou al heel lang Whatsapp en eindelijk heb ik dat. Want tja op mijn oude (nog net geen Nokia) telefoon kon dat helaas niet. Ik moet nog even zien of ik deze telefoon fijn vind, zo ja dan koop ik hem over. 
Tot slot; ik heb een nieuwe layout! Deze heb ik nu ongeveer al 4 dagen op mijn blog staan zoals sommigen al wel was opgevallen. 

13 thoughts on “Nieuw mobiel + nieuwe layout!

  1. Leuke layout. Ik had hem inderdaad al gezien. Mijn tante heeft deze mobiel ook en haar bevalt hij prima. Hij draait op Android en ze kan alles wat een andere smartphone ook kan. XX

  2. Heel erg veel succes met al je werk voor school, ik heb ook echt rot dagen. Deze vakantie bestaat vanaf nu uit werken, leren, werken, leren. Bah.
    Ik heb een nieuwere versie van die telefoon, De LG L7. Ik ben er in ieder geval erg tevreden mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *