Uncategorized

Nieuwe dummy; Dream on

Jullie vinden dit soort artikels vaak leuk om te lezen, helaas zijn ze moeilijk te maken omdat ik alleen foto’s kan maken in het weekend zonder flits. Ik heb sinds kort weer een nieuwe dummy, of nou ja een heel klein inspiratieboekje, waar ik inspiratie van internet in teken en schrijf. Ik moet minder natekenen maar dit is meer voor de inspiratie, vrijwel niets in dit boekje is zelf bedacht dus. Het boekje is op a6 formaat en dus minder zwaar om mee te nemen vergeleken met mijn andere a5 dummy. 
Hebben jullie ook een dummy, en wat zouden jullie nog meer op mijn blog willen lezen? 
Links mijn a5 dummy die ik nu gebruik | midden mijn nieuwe a6 dummy | rechts mijn oude dummy van vorig jaar (die helaas nog niet vol is).

Ik heb mijn dummy’s gekocht in een boekenvoordeel shop.

22 thoughts on “Nieuwe dummy; Dream on

  1. Het mag dan wel nagetekend zijn, je bent alsnog super creatief want het ziet er echt uit alsof jij dat zonder moeite uit je vingers laat vloeien! Heel erg leuk zo'n dummy, dit formaat is ook lekker handzaam.

  2. Super leuk! Echt hele leuke tekeningetjes en mooie quotes! :) Ik heb er eentje voor tekenen (school), maar ik ga binnenkort maar eens naar de boekenwinkel om er ook eentje voor thuis aan te schaffen. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *