Uncategorized

Nieuwe stage / CANADA!

11017642_907094862654948_969585517_n

Anderhalf maand geleden kwam ik via via met het idee om misschien wel stage te lopen in Canada, ik moest en zou nog 1 keer dit jaar een toffe stage doen in het buitenland. Niet gedacht dat het me ook nog zou lukken ook, maar nu kan ik het eindelijk met jullie delen! 

Elke dag krijg ik de vraag onder mijn vlogs of ik niet naar school hoef, nee, helaas niet. Ik zit nu in jaar 3 en mijn eerste 2 jaren waren geweldig! Die zijn nu helaas voorbij, en dit jaar moet ik een heel jaar stage lopen. Ik heb een hele periode geen stage gehad, maar gelukkig ga ik over 2 weken voor een maand naar Canada, een nieuwe stage! Wat ga ik daar doen? Ik ga daar stage lopen bij een pottenbakkerij, echt superleuk, vooral omdat ik daar waarschijnlijk eindelijk eens hard kan werken.
Ik ben dan nog niet klaar met mijn stage, wanneer ik in Canada ben ga ik nog 1 stage doen die ik ga regelen wanneer ik daar ben. Ik vertrek (heel impulsief ja) over minder dan 2 weken al. 23 maart om 10 uur vlieg ik vanaf Schiphol richting Vancouver, tussendoor moet ik overstappen in Chicago (ik wou heel graag doorreizen naar Amerika, maar daar dachten mijn ouders anders over, zo ben ik toch nog 5 en een half uur in Amerika!). De heenreis gaat zo’n 19 uur duren, uitgezonderd de lange auto reis naar Schiphol en in Vancouver zelf.
Het is spannend, niet alleen voor mij maar ook voor mijn ouders. Ik heb er wel enorm zin in, want oh wat is Canada mooi op foto’s, en nu kan ik het eindelijk zelf ervaren. Ik huur een kamer bij de man waar ik ook stage loop, dat is wel heel fijn zodat ik ten minste mensen om me heen kan hebben. 
Er is wel 9 uur tijdsverschil, dus hoe ik het ga doen met dagelijks volgen weet ik nog niet precies, misschien zit er straks 1 dag tussen. Ook kan ik daar mijn blog weer volledig oppakken want ik heb eindelijk weer iets te vertellen haha. 
Eventjes een update dus, ik heb zin in de komende tijd!

22 thoughts on “Nieuwe stage / CANADA!

 1. Ooooh Room wat goed om te horen!
  Canada.. Hoe tof is dat!
  Ik hoop dat je er een leuke tijd gaat krijgen en een hoop nieuwe dingen leert!
  Heel spannend lijkt het me maar ook zeker een ervaring voor in de boeken!

 2. Aah, wat geweldig nieuws om te horen dat je stage mag gaan lopen in Canada! Canada lijkt me echt prachtige, ik heb er diverse blogposten over gelezen en het lijkt me echt een mooi land! Canada staat zeker weten hoog op mijn travel wishlist. Heel veel plezier in Canada en vooral genieten en heel veel succes!
  liefs

 3. Wat goed dat je iets gevonden hebt, gefeliciteerd :)! Ik hoop dat je een super tijd gaat hebben daar! En aan het tijdverschil wen je vanzelf. Ikzelf zit nu in Melbourne en in het begin was het even wennen om te communiceren met vrienden en familie in Nederland, maar inmiddels heb ik daar wat structuur in gevonden. No worries ;)!

 4. Wat super gaaf wauw, Canada! Echt een hele ervaring voor jou. En al zo dicht bij! Het is al bijna, super gaaf… Ben echt benieuwd naar al je verhalen en foto's. Heel veel succes en veel plezier daar! Go for it :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *