Fashion, Lifestyle

Mijn nieuwste mooie kringloopvondst!

PicMonkey Collage

PicMonkey Collage

Het was lang geleden dat ik voor het laatst ging kringloop shoppen. Maar, af en toe bezoek ik terwijl mijn moeder over de markt loopt, toch de kleine kringloopwinkel in mijn dorp. Ik zie er eigenlijk nooit iets leuks meer, ik heb er überhaupt in totaal nog maar 2 keer eerder iets gekocht. Maar vlak voordat ik de winkel weer wou verlaten (zoals meestal gebeurd in de kringloop), zag ik last minute deze tas op een bult met tassen liggen.

Hoewel ik heel graag wou ontspullen dit jaar, kon ik het echt niet laten om hem mee te nemen. Normaal gesproken zou ik ook niet zo gauw een heel artikel over een tas schrijven maar ik ben er nu te blij mee, dat ik mijn vreugde wil delen. Want hoewel ik meerdere aktetassen heb, is dit een tas waarbij de riem zeer stevig is, en het allerbelangrijkste: mijn laptop past erin!

Processed with VSCO with a6 preset

Maarrr, niet alleen mijn laptop past erin, ook mijn camera! In een aantal rugtassen van mij passen mijn laptop en camera samen, maar verder kan er dan ook niets meer in. Maar hier passen nog veel meer spullen bij, yay!

Processed with VSCO with a6 preset

Ik scoorde deze tas voor 6 euro, say what? Hij is nog helemaal goed, het enige wat ‘kapot’ of nou ja vies is, is dat de binnenkant van de flap beklad is met verf. Maar waarschijnlijk stond daar de naam van de vorige eigenaar in geschreven.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

De tas gaat perfect zijn voor school aangezien vanaf vandaag weer een nieuwe periode begint waarin ik waarschijnlijk weer dagelijks mijn laptop mee moet nemen.

Processed with VSCO with a6 preset

Koop jij wel eens iets in de kringloop? Zo ja, wat was je beste aankoop ooit?

46 thoughts on “Mijn nieuwste mooie kringloopvondst!

  1. Wat een mooie vondst! Als ik in nl ben ga ik altijd naar de kringloop. Mijn mooiste vondst van afgelopen jaar een speelgoed keukentje voor Zoe die je helemaal uit elkaar kan halen en in de koffer kan meenemen. Daar heeft ze nu op lanzarote heel veel plezier van. Het leuke is het kostte maar 8 euro. Hier op lanzarote kennen ze het begrip kringloop nog niet echt. Zijn er wel maar dan betaal je net iets minder dan de in een normale winkel. Erg prijzig dus voor tweedehands spul.

  2. Gaaaaf! Wat een mooie vondst :) Ik ga vaak naar de kringloop, meestal ga ik op zoek naar leuke woonaccessoires zoals fotolijstjes, blikjes en waxinelichthouders.. van die hebbedingetjes. Heerlijk om daar even rond te kijken.

  3. Oooh wat een mooie tas! Die zou ik ook meenemen :) Ik ga niet zo vaak meer naar de kringloop. Die hier bij ons in het dorp is niet veel soeps. En het is alsnog best wel duur vind ik. Maar €6 voor die tas is geen geld! Mijn beste krinloopaankoop was ook een tasje! Maar dan iets kleiner. hihi. Ik heb dat zo vaak gedragen dat het nu helemaal uit elkaar hangt. En die was volgens mij ook maar €2.

  4. Wat een pareltje zeg! Ik kom eigenlijk niet vaak genoeg in kringloopwinkels. Ik weet nooit zo goed waar ik dan moet zoeken, maar zo’n mooie tas wil ik ook wel vinden. Ik ben echt dol op deze kleuren leer.

  5. Oehhhh, deze tas! <3 Zoiets wil ik ook! Ik ben deze week begonnen met mijn nieuwe (eerste grotemensen)baan en ik ben nog op zoek naar een werktas. Dit jaar mag ik van mezelf alleen fair fashion of vintage kopen, dus dit was echt een pareltje geweest. Jaloers!

  6. Het is echt een beauty deze tas, goed dat je hem mee hebt genomen. Als ik nog in de schoolbanken had gezeten had ik denk ik ook graag zo’n soortgelijke tas gehad. Mijn laatste vondst was een prachtige boho leren jas waar ik nog steeds onwijs blij mee ben.

  7. Ik ga regelmatig naar de kringloop! Heb daar alle drie mijn Billy boekenkasten vandaan. Als nieuw. Voor 10 euro per stuk. Ik vind er ook regelmatig pareltjes van boeken, mooie kasten, tafeltjes…. Noem het maar op! Ik hou van de kringloop.

  8. Echt zalig dat je deze tas op de kop hebt kunnen tikken, wat ‘n mooierd is het! Niet meer nieuw en zo heerlijk gebruikt, maar ook niet super oud dat ‘ie uit elkaar valt. Dat iemand die niet meer wilde hebben 😮 Liefs!

  9. Vet leuk! Ik vind die tassen ook echt heel mooi! Ik heb 1 kleine schoudertas in dezelfde kleur en die gaat ook vaak mee als ik gewoon lekker naar vriendinnen toe ga bijvoorbeeld? zelf heb ik een keer een Ralph lauren oversized spijkerjack gekocht voor een geweldig prijsje bij de kringloop, en die ook een hele tijd met plezier gebruikt! Ik ga er eigenlijk veel te weinig heen, dus ook een goed idee om weer eens te doen!

  10. Oh wauw, supergave tas! Ik heb ooit een (werkende!) typmachine gekocht voor 5 euro en wat oude camera’s voor ong 1 euro per stuk. Ik ga meestal ook weg zonder iets leuks te hebben gezien, maar soms heb je geluk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *