Lifestyle, Personal

Mijn nieuwste “op kamers” aanwinst: Cosy&Trendy servies!

img_69099

img_69099

Laatst schreef ik een artikel over dat ik binnenkort uit huis wil gaan en dat ik opzoek ben naar een kamer. 1 van de leukste dingen vind ik het feit dat ik “verplicht” nieuwe spullen moet kopen. Keukenapparaten, een strijkijzer, een pannenset, bestek, theedoeken en natuurlijk servies. Over dat laatste punt ga ik het ook hebben in dit artikel zoals je waarschijnlijk al gezien hebt!

Ik ben een enorme fan van mooie spullen! Ik heb er ook eigenlijk gewoon een enorme zwak voor. Tijdens het opruimen van mijn kamer en het uitzoeken van mijn spullen kwam ik erachter dat ik een soort van verzamelaar ben. Maar nu heb ik een legale reden om lekker los te gaan en eindelijk die mooie keukenweegschaal te kopen die ik waarschijnlijk nooit ga gebruiken, maar wel heel mooi staat in mijn toekomstige keuken. Hoewel mijn eerste stap natuurlijk een studentenkamer gaat zijn, hoop ik toch ook wel gauw helemaal een eigen plekje te hebben waarin ik zo’n mooie grote vitrine kast kan neerzetten. En dan kan ik in die kast mijn mooiste servies tentoon stellen, waaronder dit servies natuurlijk!

Zie je het al voor je? Zo’n klassieke witte kast met glazen deurtjes waarachter je mooie items ziet staan? Maar dan ga ik niet zoals mijn oma het er neerzetten om het vervolgens nooit te gebruiken haha.

img_6908

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik  niet zo van de standaard meubels en spullen, het liefst heb ik alles een klein beetje uniek. Toch dacht ik eraan om misschien op kamers gewoon een standaard servies te kopen bij de IKEA, zo eentje die in elk studentenhuis te vinden is. Maar dat zou niet bij mij passen of matchen in mijn kast met al mijn andere unieke spullen, dus wist ik nog niet precies wat voor servies ik zou kopen.

Tot ik dit Streetfood Festival servies zag van Cosy&Trendy, die ik van Cookinglife heb mogen ontvangen. Ik ben er zo verliefd op en vind het bijna zonde om ze te gebruiken haha. In ontving 10 platte en 10 diepe borden en ze zijn in het echt nog veel mooier dan op de foto. Gelukkig zijn ze vaatwasserbestendig en kunnen ze zelfs in de magnetron, heel fijn!

Nu zijn mijn food foto’s nog mooier, yes!

borden

Maar aangezien ik nu dus nog geen kamer gevonden heb en dat waarschijnlijk ook nog even duurt, staan ze bij mij nog even veilig in de kast. Alleen ik vind het natuurlijk wel zonde om ze nu helemaal nog niet te kunnen gebruiken, dus ga ik ze fijn gebruiken tijdens Pasen en op andere speciale dagen.

Ook gebruik ik er een aantal om dingen in op te bergen, zoals mijn dagelijkse sieraden op mijn nachtkastje.

img_6927

img_6945

Op de bovenstaande foto kan je heel mooi het effect in de borden zien, heel uniek en zo mooi!

picmonkey-collage2

De schalen zijn in 7 verschillende formaten verkrijgbaar bij Cookinglife.nl in wel 10 verschillende kleuren! Zoals Cosy-Trendy zelf zegt:

Een bonte mengeling van 10 speciale tinten, als versterkend element bij het kleurrijke voedsel van verschillende continenten dat doorgaans bij foodtrucks op de kaart staat.
Streetfood Festival is vervaardigd uit aardewerk.

Wat vind jij van deze Streetfood Festival collectie van Cosy-Trendy? 

9 thoughts on “Mijn nieuwste “op kamers” aanwinst: Cosy&Trendy servies!

  1. Aah wat onwijs leuk! Juist heel tof dat alles anders is. ik heb hier in huis ook een mix van van alles. Verschillende grootte, kleuren en patronen. Vind het heel leuk dat die van jou ook niet perfect rond oid zijn. En inderdaad ook leuk om sieraden op te bewaren, of koekjes op te leggen voor bij de thee :)

  2. Wauw wat zijn ze mooi! Nu ik sinds kort op mezelf woon wil ik ook allemaal mooie spulletjes kopen, haha. Alleen eerst even kijken wat ik echt nodig heb, anders heb ik helemaal geen plek meer over…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *