Uncategorized

No winter lasts forever; no spring skips its turn

Wauw, het duurt nog precies een week voordat de lente begint! De topjes, blousejes en panty’s halen we massaal weer uit de kast nu het zo fijn weer is. Of het lang gaat duren? Ik heb geen idee, want ze hadden het er toch weer over dat het volgende week zou gaan sneeuwen, ik begreep het weerbericht niet echt en kan het al helemaal niet geloven, sneeuw na een zonnige week, een foutje… Ik word zo blij van de mooie bloemen, en daarom besloot ik om midden in een veldje met bloemetjes foto’s te maken (opzich niet de mooiste plek, maar wel een fijne lente sfeer), ik heb er goed op gelet dat ik geen enkel bloemetje plette!

Ik houd echt van de winter, meer dan van de zomer (wat echt niemand begrijpt), maar het zonnetje erbij en de lentekriebels komen weer. Het jammere is dat ik mijn muts niet meer op kan en ik weer elke dag moeite moet doen om mijn make up op te doen, omdat helaas mijn huid steeds slechter wordt. Mijn hoedje kan ik daardoor wel weer elke dag op, samen met mijn zonnebril; DE perfecte combinatie om me goed te laten voelen in een outfit!

De blousejes die ik zag op Your Look For Less lieten me weer inzien dat ik nodig aan shoppen toe ben, je gelooft het haast niet, maar ik heb best weinig zomerkleding, geef mij maar truien in de zomer. Sowieso heb ik nieuwe shortjes nodig omdat ik mijn broekjes van vorig jaar niet meer pas, mijn rokjes daarentegen, om die weer met een fijne panty te kunnen dragen klinkt als een bevrijding haha.

Als ik naar de mooie bloemen kijk, wil ik ze het liefst plukken en er een prachtig boeket van maken, maar het is zielig (dit leg ik binnenkort uitgebreid uit haha).

Hoedje – IAM | rokje, zonnebril, schoenen – H&M | vest – C&A | ketting – Persunmall.com

12 thoughts on “No winter lasts forever; no spring skips its turn

  1. gaafe outfit! echt tof dat jij je eigen stijl hebt! zou je daar mischien een keer iets over kunnen schrijven? over hoe je je stijl kunt vinden en hoe je je jou stijl zou omschrijven enzo. mischien is het heel stom, maar het is maar een ideetje. 😉 xx

  2. Je vest vind ik echt tof! 😀 Leuke outfit en een mooie locatie met die bloemetjes! Ik snap het trouwens wel, dat je de winter leuk vindt, maar ik ben ook wel blij dat het nu weer warmer wordt. De zomervakantie duurt natuurlijk nog even maar ik kan nu al niet meer wachten, hihi. Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *