Uncategorized

O nee, vakantie?

WOW! Voor mij een soort huilmomentje, maar voor velen een opluchting (bijna voor iedereen denk ik). Het is vakantie! Ik kan het nog niet echt beseffen dat ik 9 weken maar leuke klas niet ga zien, 9 weken niet naar school en ja.. Zoals ik al zei vinden de meesten dat helemaaal niet erg, maar jullie weten allemaal denk ik wel hoe leuk ik mijn school vind. Afgelopen twee weken heb ik niet superveel geblogd vanwege school, 2 leuke weken maar ook erg druk. Tot 11 uur naar school soms (waar ik zelf voor heb gekozen hoor, dat wel) en dan de volgende dag soms weer vroeg op staan. En afgelopen week de portfolio presentaties. En ja gewoon in één woord; druk. Maar wel leuk dus. Ik ga jullie deze komende week denk ik vol spammen met foto’s van projecten, van het festival en ja jullie zien het vanzelf wel! 
Het voordeel van de vakantie is wel echt dat ik weer tijd heb voor mijn blog! Me verdiepen in html codes en ja ik schrijf er nog een artikel over, over wat ik allemaal wil bereiken en wil leren in deze vakantie!

11 thoughts on “O nee, vakantie?

  1. Ik ga eerlijk gezegd ook alleen maar blij zijn als ik vakantie heb, maar de gezelligheid van mijn klas ga ik wel missen ja. En als je school echt leuk vindt is vakantie helemaal wennen!

  2. Ik snap je wel een beetje hoor. Ik vind 9 weken vakantie ook wel erg lang. Gelukkig heb ik nog feestjes de komende twee weken en ga ik nog drie weken met mijn ouders weg. Beetje extra werken, en aan het einde van de vakantie is iedereen wel weer thuis. Maar vorig jaar heb ik me stiekem ook wel verveeld. Ik zou gewoon proberen om zo veel mogelijk met je klasgenoten (en bloggers natuurlijk) proberen af te spreken!

  3. Wauw, je maakt echt altijd van die prachtige foto's Romy! Ik moest wel lachen om de tweede foto, haha! Ik ga mijn klas op zich ook wel missen, maar van de vakantie ga ik juist extra genieten omdat ik dat straks niet meer heb ivm stage lopen (heb dan geen Kerstvakantie, ahh haha)! Je school klinkt echt heel erg leuk! :)
    liefs

  4. Ik heb 6 weken vakatie en ik word echt helemaal gek want ik vind het veel te kort. Ik zie de stress van school nu al weer! Hahaha.
    Maar echt tof dat je het zo leuk hebt op school :)

  5. Mooie foto's! Ik moet zeggen ik vind school ook leuk, de mensen dan. School zelf vind ik best wel heel lekker om 2 maanden te missen haha. Fijne vakantie, ik hoop dat je er een beetje van kan genieten! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *