Uncategorized

Oma overleefde

Zoals ik in  mijn photodiary al vertelde, liep vorige week anders dan “gepland”. Mijn oma werd op vrijdag geopereerd aan haar heup na een jaar met veel pijn te hebben gehad. Ze viel enorm af en ze liep steeds slechter, wat bleek.. de kom van haar heup zat verkeerd, te moeilijk om uit te leggen, het komt erop neer dat de pijn onverdraaglijk was. Ze werd eindelijk geopereerd en na de operatie zou ze weer normaal kunnen functioneren en weer beter kunnen lopen.
Het liep anders, ze kreeg tot 2x toe een hartinfarct en weigerde om nog bloed aan te nemen. Zonder bloed zou ze het waarschijnlijk niet redden, maar voor haar maakte dat niet uit omdat ze er zo vrede mee had. Nogal een heftig besluit maar na gelukkig heeft ze zich laten ompraten door mijn oom die het er niet mee eens was dat ze zou overlijden. Uiteindelijk werd ze gekatheteriseerd en vervolgens gedotterd, er zaten 3 aderen dicht waarvan er in 2 aderen een stand is geplaatst. 
Het was schrikken en afwachten, we wisten niet zeker of ze het zal redden, maar gelukkig gaat het nu goed met haar en heeft ze het overleeft! 

Het is fijn om een blog te hebben, om dit soort dingen te delen of om iets van je af te schrijven.

21 thoughts on “Oma overleefde

  1. Oh wat erg, maar wat fijn dat ze er weer boven op gekomen is! Ik heb ook een ontzettend goede band met mijn oma dus ik kan me wel indenken hoe rot je je deze week hebt gevoeld. Gelukkig zien jullie er nu weer uit als een gelukkige oma en kleindochter op de foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *