Uncategorized

One friend can change your whole life

rtgg
Helaas, het Pinksterweekend is weer voorbij. Heerlijk zo’n dagje extra weekend! Ik heb deze dag benut om mijn spullen uit te zoeken en alles op marktplaats te zetten. Wordt het niet verkocht? Dan doe ik alles weg naar de kringloop. Ik had best graag 3 dagen weekend willen hebben wekelijks. Vandaag is oma jarig en ook al weet ik dat ze dit niet leest; HAPPY BIRTHDAY LIEVE OMA! <3 Ze betekend enorm veel voor me. Binnenkort gaat ze verhuizen en ik verheug me er erg op om haar nieuw huisje in te richten en daar dan af en toe te logeren hih.
Veel succes iedereen die vandaag examen doet!

15 thoughts on “One friend can change your whole life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *