Uncategorized

Ook ik moet weer beginnen.

dfi
De vorige dagen waren te vol ingepland om nog te bloggen, sorry daarvoor. Ik ga nu 2 keer per week artikels schrijven die ik eventueel in kan plannen en de op school in een tussenuur kan ik straks lekker bloggen hihi. Want tja, ik begon deze week maandag op een nieuwe school, toch wel spannend hoor. Allemaal nieuwe leerlingen, leraren, lokalen en tja gewoon alles anders. We hadden deze week introductieweek, we moesten gaan filmen wat ik erg leuk vond om te doen. Het filmpje wou ik nog graag op mijn eigen youtube kanaal maar dat is helaas niet op tijd gelukt, wel staat het filmpje op een ander kanaal van  iemand uit het groepje. Een paar foto’s van o.a. instagram!
We hebben 2 dagen aan een filmpje gewerkt, die we op moesten nemen met een mobiele telefoon. Gisteren hebben we alles besproken, en hebben we alle filmpje van elk groepje bekeken. Deze afgelopen 3 dagen waren erg leuk, echt iedereen uit mijn groepje en mijn klas was heel aardig. Ik ben heel benieuwd hoe het komende jaar gaat worden. De klas is in ieder geval erg leuk. Gisteren zijn we na schooltijd naar de Burgerking & de kringloop geweest. Je merkt niet dat we elkaar nog maar 3 dagen kennen, er is gelijk een klik tussen iedereen. Vandaag en morgen hebben we extra vrij en vanaf volgende week maandag begint alles “normaal”. Ik heb nu voor het eerst weer eens plezier op school en daar ben ik echt heel blij om! 
-Sap krijgen van de VVD, -Eten bij Burgerking, -Optreden bekijken, -Sommigen wassen hun tas niet, maar gooien hem weg als hij vies is, -Figurant zijn, -Met Lotte, -Foto’s maken met mooie computers, -Engeltje spelen haha, -Filmen.

15 thoughts on “Ook ik moet weer beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *