Uncategorized

OOTD galaxy & waterfal skirt

Helaas, vandaag weer naar school. Ik heb er even over nagedacht om eens een weekje te spijbelen, maar nee dat toch maar niet! 4 daagjes vrij is niet genoeg om alles te doen wat je wilt doen in die dagen, maarja ik had dat eigenlijk ook niet echt verwacht. 
Vandaag een outfitartikel met daarin de outfit die ik droeg naar de Sostrene Grene bloggersavond! De foto’s zijn gemaakt door Jessy!
Hoedje; H&M | ketting; V&D | blazer; H&M | shirt; NewYorker | rok; (van Sammie) H&M | panty; Action | schoenen; VanHaren.

19 thoughts on “OOTD galaxy & waterfal skirt

  1. Je zag er heel mooi uit! Leuke foto's weer ook! :) En ken het gevoel dat je zin hebt om een weekje te spijbelen haha, ik heb ook echt geen zin om zo naar school te gaan. Maar goed, volgende week tentamens, dus ik zal wel moeten hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *