Uncategorized

Op bezoek bij oma

Af en toe worden mensen gek van me als ik weer ergens een foto van wil maken, ze willen niet wachten of ze zuchten erg duidelijk, het is vast wel herkenbaar voor sommigen. Vervolgens aan het einde van die dag vragen ze je of je de foto’s nog even kunt doorsturen, huh? Ik wou eigenlijk helemaal niet dat dit artikel daarover ging haha, ik wou weer beginnen over dat mijn camera overal mee naar toe gaat. Als ik een broekzak had, waar mijn camera ook nog eens in zou passen, zou ik hem zelfs mee nemen naar de toilet.
Zondag ging ik naar mijn oma, en ja natuurlijk ging mijn camera mee, zo kon mijn moeder gauw even wat outfitfoto’s maken en wie weet misschien komen we nog wel iets bijzonders tegen onderweg. Ook maakte ik nog wat foto’s in mijn oma haar huisje, al eerder had ik een artikel over haar huis geschreven, klik hier voor dat artikel. Vandaag laat ik jullie de foto’s zien die ik bij haar maakte, morgen komen mijn outfitfoto’s online! 

9 thoughts on “Op bezoek bij oma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *