Uncategorized

Op de tv als een “make up meisje”

zzz
Gisteren was er iets superleuks! Ik werd een tijdje geleden benaderd door UploadTV of het mij leuk leek om mee te doen aan het programma op de NCRV. Al snel hoorde ik van meerdere mensen dat ze meededen en het leek mij ook hartstikke leuk. In het begin was het (net zoals de oefenopname) weer best onduidelijk. De bedoeling was dat we ons in de uitzending gingen opmaken en dat we op de achtergrond te zien waren, helaas waren we niet zo vaak in beeld als de meesten gehoopt hadden maarja. 
Helaas was na de uitzending iedereen er erg negatief over, en ik snap soms het commentaar wel alleen zelf vond ik het erg leuk. Elk programma heeft zo zijn minpunten en dit programma misschien wat meer? Gisteravond nog een tijdje in de hangout gezeten met Lisa & Sanne wat erg gezellig was. 
Kortom, het was echt heel leuk om hier aan mee te doen. En als je de uitzending gemist hebt, klik dan op de onderstaande link om de uitzending terug te kijken. :)

15 thoughts on “Op de tv als een “make up meisje”

  1. Ik heb het gister terug gekeken, maar ik vond het erg tegenvallen. Ik dacht nu zie ik allemaal bloggers op tv en ik herkende alleen jou op het scherm daarachter. De rest was zo klein dat ik niemand herkende.

  2. Ik heb het ook gezien!
    Het concept vind ik erg leuk, de uitvoering alleen erg slecht. Ik moet zeggen dat ik je niet eens herkend heb doordat jullie zo klein waren op de achtergrond (maar ik keek ook wel op een wat kleiner tv scherm). Verder hoorde ik later van meer bloggers en youtubers die meededen net als jij, maar ik heb echt niemand herkend haha (behalve peter en kelvin maar die waren niet moeilijk te herkennen)!

  3. Oh ik dacht al dat ik jou ook zag op het beeld haha! Ik heb het hele programma afgekeken omdat ik hoopte dat jullie op het einde nog goed in beeld zouden komen, maar helaas. Ik denk dat het programma heel leuk had kunnen zijn, maar wat mij betreft was 't nogal een flop.

  4. Ik heb je ook gezien! Maar er waren inderdaad super veel negatieve reacties. Aan de ene kant begrijpelijk, maar aan de andere kant deden die mensen ook hun best. Wel leuk dat ze je benaderd hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *