Uncategorized

Op wat voor school ik wel niet zit.

IMG_1210
Op instagram vragen veel mensen mij op welke school ik nou precies zit, ook in comments krijg ik vaak die vraag. Wat voor opleiding ik doe? Eindelijk weet ik het, haha. Wanneer iemand het me vroeg moest ik eerst goed nadenken om vervolgens te zeggen; vormgeving art & design. Wat houd die opleiding in? Uhm.. tja.. moeilijke vraag, ik weet het niet precies. Het bestaat uit verschillende workshops, telkens over een ander onderwerp waar je steeds weer nieuwe dingen leert.
Veel mensen zouden het raar vinden als ik zeg dat ik school leuk vindt. Hahaa ja? Ik kan het zelf ook bijna niet geloven, ik heb nog nooit een leuke school gehad waar ik met plezier naar toe ging vandaar dat het ook best lastig is om te beseffen. Er zijn ook mindere dingen aan deze opleiding zoals de onduidelijkheid maar dat hoort er een beetje bij, zulk chaotisch gedoe hihi. Per dag maak ik zowieso wel 10 foto’s, en als je dat elke dag en elke week doet krijg je echt heel veel foto’s in één grote map. Maar omdat ik niet heel instagram (wat ik nu al een beetje doe) wil volspammen met foto’s van mijn school, wil ik af en toe hier eens over schrijven en foto’s posten. 
Of is dat raar? Dat ik artikels schrijf over mijn school? Ik hoop dat ondanks dat het over “school” gaat, jullie het alsnog erg leuk vinden om te zien/lezen.
Liefs, Romy
 Prachtige muurschilderingen | kunstwerken maken van afval | schmink/griim | portrettekenen | collage | atelier bezoeken.
 Griim | portrettekenen |muziek luisteren dag en nacht | collages maken.
Tattoo’s laten zetten in de pauze | geld uitgeven bij de action tijdens lestijd | Hanneke die mijn schoenen aan een paal vast knoopt | productiehuis. 
Lichtjes in de “kantine” | griim | kunst atelier | griim |

19 thoughts on “Op wat voor school ik wel niet zit.

  1. Dit lijkt me echt een super leuke opleiding! Misschien niet voor mezelf, ik ben iets minder van het echt schilderen en dingen maken enzo, maar super dat je echt iets leuks hebt gevonden! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *