Travel

Op wintersport in Oostenrijk!

sam_0226-740x500

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In mijn laatste bericht vertelde ik al dat ik op wintersport was geweest naar Oostenrijk. De laatste keer dat ik op wintersport was geweest was 5 jaar geleden, een behoorlijk tijdje geleden dus. Ik moet heel eerlijk zijn dat ik het skiën zeer onderschat heb en ook de sneeuw was de eerste 2 dagen niet super waardoor iedereen enorme spierpijn had na 1 dag haha. Niet dat ik met goede sneeuw geen spierpijn had gehad, maar dat ter zijde. 😉

Gelukkig is het vanaf dinsdag wel gaan sneeuwen waardoor alles al gauw mooi wit gekleurd was, het is ook niets als je alleen maar op “nep” sneeuw aan het skiën bent. In ieder geval heb ik 5 fijne dagen geskied, maar ben ik (hoe mooi ik Oostenrijk ook vind) toch ook wel heel dankbaar dat in in Nederland woon.

Ik had mij helemaal mentaal voorbereid op het uitzoeken van de foto’s tot ik er achter kwam dat ik echt maar een paar foto’s met mijn camera heb gemaakt.. Ik heb wel redelijk wat foto’s gemaakt met mijn mobiel (en natuurlijk op Instagram geplaatst), die foto’s plaats ik later in een photodiary!

Processed with VSCO with hb2 preset

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ben jij al eens in Oostenrijk geweest? 

3 thoughts on “Op wintersport in Oostenrijk!

  1. Oeh wat een mooie foto’s! Leuk dat je bent gaan skiën! Het is voor mij alweer best lang geleden dat ik ging skiën, ik ben een beetje jaloers op iedereen die op wintersport ging want het is zo fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *