Uncategorized

Opruimen maar..

DSC_1015222
Een heel apart artikel haha. Nee dit lees je niet gauw op een blog, maar wat maakt het ook uit? Ik blog voornamelijk over lifestyle dus dan kan dit toch ook? Tja, ik wou er gewoon iets over schrijven. Om mijn mening te delen en met medeslachtoffers erover te kunnen praten ;). Laatst was ik naar mijn oma (waar ik overigens nog wat over ga schrijven), op de terugreis gingen we langs de wasstraat tja.. Ja hier komt het.. Ik vind wasstraten eng, ja heel eng. Vroeger toen we er doorheen gingen, namen we wat lekkers mee voor in de auto om de hele reis te “overleven”. Met mijn vaders auto is het ook altijd maar de vraag of het nergens gaat lekken (al ben ik wel de enige die daar bang voor is). Maar goed, ik ben dus bang voor wasstraten. Daar komt het op neer.
Nu ga ik ook door een soort wasstraat heen, ik ben mijn kamer aan het uitmesten “jaja alweer” alle herinneringen worden ingeplakt of vernietigd. Mijn laptop is op dit moment grondig in onderhoud omdat ik eindelijk, jaa eindelijk een extern harde schijf heb gekocht! Dat ding was echt heel duur, maar ik ben blij nu ik eindelijk mijn bestanden op een veilige plaats kan opbergen. Ik zou blij zijn als alles geordend over is gezet, maar daar ben ik al 3 jaar mee bezig en dus denk ik dat het nog wel even duurt. 
Nah ja een “korte lange” update hihi.
Ook bang voor wasstraten? Praat erover om het te verwerken, ;’)

14 thoughts on “Opruimen maar..

  1. Jaa, ik ben bang voor wasstraten! Ik vond het vroeger heel vet, maar toen zat ik een keer vast met mijn vader omdat hij er via de uitgang in ging ofzo en toen dacht die sensor dat onze auto er al uit was. :( Gelukkig konden we er snel uit, maar la petite moi vond het niet leuk, haha. En het was nog wel op de terugweg vanaf zwemles, daar had ik ook al zo'n hekel aan ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *