Uncategorized

Opruiming Shoplog!

Wanneer de zomer of de winter nog bezig is, hangt de kleding voor het volgende seizoen al in de winkels. Voor mij maakt het niet uit, ik draag zomerkleding ook in de winter alleen truien dragen in de zomer is iets moeilijker. Nu is het weer opruiming van de zomercollecties en ik houd echt van het bordje; SALE als ik ergens langs loop. Mijn kans om inkopen te doen. Kijk mee en zie wat ik de afgelopen tijd heb gekocht.

 En natuurlijk altijd vergeet ik weer wat dingetjes die ik gekocht heb! Zoals mijn nieuwe All Stars, ik had echt nieuwe schoenen nodig en ik kon geen andere leuke vinden. Bij de FootLocker voor 64,95

 Superschattige sokjes, 3 paar voor 2 euro bij de H&M, en dit rokje die ik gisteren gekocht heb voor 7 euro bij de H&M. Ik had al zo’n rokje gekocht (ook wel te zien in de shoplog) maar die heb ik teruggebracht en voor dat geld heb ik deze gekocht.

 Blonde haarverf! Ik ga mijn haar eerst blonder maken en dan later weer roze, hopelijk werkt het dan beter.

 Ik houd absoluut niet van doodshoofdjes, maar ik vervang de doodshoofden op/aan deze sieraden door andere kralen of bedes. Allemaal €1,00 per stuk bij de V&D SIX.

Touw, bedeltjes en een rood armbandje. Ongeveer voor €3,50 dit allemaal bij de Fris.

16 thoughts on “Opruiming Shoplog!

  1. Hoezo gaat de kwaliteit van je video omlaag door Movie Maker? Ik bewerk ook met Movie Maker maar mijn kwaliteit is daarna gewoon 1080p! Wel erg leuke video & aankoopjes :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *