Uncategorized

Oresteia // de uitvoering + vlog

Oresteia-uitvoering

Al een tijdje geleden vertelde ik in DIT artikel over het project; Oresteia. Het is alweer meer dan 2 weken geleden dat we de uitvoering hadden, en eindelijk had ik tijd om mijn filmpje te bewerken! Ik had natuurlijk de hele tijd mijn camera bij me en af en toe probeerde ik stukjes te filmen, en uiteindelijk is het nog gelukt om een redelijk filmpje ervan te maken!

De dag dat het stuk “gemonteerd” werd was een gezellige dag, om 4 uur hadden we dus uitvoering voor publiek en toen was het even stressen voor de tijd enzo, maar uiteindelijk is het een mooi geheel geworden! Helaas is het stuk niet gefilmd, jammer.

4 thoughts on “Oresteia // de uitvoering + vlog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *