Uncategorized

Ouderwetse stripboekwinkel

Ik weet niet echt of je het wel ouderwets kunt noemen. Ik ben vroeger nooit naar een stripboekwinkel geweest om van mijn zakgeld een stripboek te kopen. Eigenlijk kocht ik sowieso niet gauw iets van mijn zakgeld, ik wou sparen voor iets groots en als ik dan een tijdschrift kocht… dan was die van Tina, Diddl, Meidenmagazine, Hoeoverleefik of de Girlz. De Donald Duck kregen we elke vrijdag al in de brievenbus!

Laatst ging ik naar een stripboekwinkel, eigenlijk kun je het geen winkel meer noemen want je kon amper de winkel inkomen. Ik probeerde er foto’s te maken, maar dat was vrijwel onmogelijk met zo weinig ruimte.

7 thoughts on “Ouderwetse stripboekwinkel

  1. Ik was helemaal gek van stripboeken (eigenlijk nog steeds), las altijd Asterix & Obelix, Donald Duck en Suske & Wiske. Nu meer van de comics richting Batman, Batgirl en X-Men maar vind dit erg tof om te zien. :) Mooie foto's.

  2. Mooie foto's ja inderdaad!
    Ik las vroeger de hele dag door stripboeken. Je kon er dan 10 (?) huren bij de bieb en daarna bracht ik ze terug en haalde ik weer 10 nieuwe! Op een gegeven moment kon ik geen stripboeken meer vinden die ik nog niet gelezen had #memories!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *