Uncategorized

OUTFIT

Had ik maar een gezellige medeblogger bij me in de straat wonen, of in het dorp. Zo lastig om outfitfoto’s in je eentje te maken. Dit keer maakte mijn oma foto’s van mijn outfit, lastig want het lukte niet helemaal haha.
Trui – C&A | rokje – onbekend | schoenen, hoedje – H&M

40 thoughts on “OUTFIT

 1. Haha, misschien is er wel een medeblogger maar weet je alleen niet van haar bestaan af :b. Je moet poster's gaan ophalen met gezocht. Oke, nu serieus. Erg leuke outfit, maar misschien is een afstandbediening handig? Om foto's te maken

 2. Wauw! Super leuke foto's! Ik vind de 3de foto het mooist, straalt zo veel vrolijkheid uit :')
  Jij bent de blogger die het dichtst bij mij woont. Ik haat Friesland. Waarom woon ik niet in het midden van het land?! Groningen is tenminste nog een beetje leuk….. Ken jij de winkel Yves Rocher in Groningen? Daar werkt mijn tante hahah.

  Liefs,
  Nadia

  1. Oh ja, dit was ik vergeten. Ik zou een andere profiel foto doen voor op je blog in je sidebar. Deze foto is echt heel mooi, maar een beetje… tja, afstandelijk. Door de zonnebril en hoed, lijkt het een beetje afstandelijk. Ik zou een foto kiezen die iets wat meer open is. Maar dat moet je zelf weten! Ik vind wel jaloersmakend knap hoe jij die mooie layouts maak. Dat wil ik ook! Haha.

   Liefs,
   Nadia

 3. Leuke outfit Romy! Jouw school zit toch ook in de binnenstad? Misschien kunnen we een keer samen foto's gaan maken dan? Ik vind het namelijk ook altijd stom om zelf foto's te maken en om dat nou in m'n eentje midden in de stad met een statief te gaan doen, is ook weer zo gek. Liefs.

 4. Ik zoek ook al tijden een mede blogger! weet niet waar je woont… toevallig in De Meern? ;p een paar weken geleden zag ik een meisje foto's maken maar toen ben ik dus niet gestopt met fietsen en nu baal ik. Anyway! mooie outfit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *