Uncategorized

Outfit 1 vakantie

Dit is vast voor velen wel herkenbaar, je kijkt thuis hoe de outfitfoto’s geworden zijn, shit.. weer allemaal mislukt. Mijn moeder maakt bijna altijd mijn outfitfoto’s en weet nu zo ongeveer wel hoe mijn camera werkt, nu ik een nieuwe lens heb en ik meer mijn instellingen wijzig weet ik nooit of mijn foto’s gelukt zijn of niet. Het liefst laat ik mijn camera aan één stuk door knippen en dan na 100 foto’s is er vast wel één gelukt, en dan kom je erachter dat alle mislukt zijn.. 100 foto’s die je handmatig weer moet verwijderen haha. Uiteindelijk zijn er 3 foto’s van deze outfit gelukt, het scheelt dat mijn outfits ook niet apart waren in de vakantie.

18 thoughts on “Outfit 1 vakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *