Fashion, Personal

Don’t call it a dream, call it a plan!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Grappig feitje: altijd als ik een outfit online zet waarvan de foto’s gemaakt zijn door Myrthe, dan zie ik haar vaak ook diezelfde dag dat het artikel online komt. Zo ook vandaag! De herfstige outfit foto’s in dit artikel zijn laatst gemaakt toen er nog blaadjes aan de bomen hingen, zulke fijne kleuren!

Vandaag reis ik af naar Scheemda, een plek in Groningen waar ik nog nooit eerder ben geweest. Het wordt weer een leuke dag, vol met fijne foto’s en gezelligheid! Myrthe ontmoette ik op mijn eerste meeting, 5 jaar geleden. Ondertussen is zij al een aantal keren mij komen opzoeken maar ben ik nog nooit naar haar afgereisd.

Verder is mijn vakantie vrij rustig, ik doe misschien minder dan ik zou willen, maar voor het eerst kan ik dat accepteren. Over een paar dagen begint school namelijk alweer, alleen daar al aan denkend krijg ik het al benauwd. Ik kan niet wachten om weer eens lekker op reis te gaan, who’s with me?

Outfit blog Muchable

Outfit blog Muchable
Laatst heb ik deze kettinkjes ontvangen van Happinessboutique, Happinessboutique is een webshop met enorm veel leuke sieraden. Ik vind het tof om meerdere kettingen met elkaar te combineren en ze bij elkaar te dragen. Het setje dat ik uit koos kost €15,90 en is hier te vinden.

Outfit blog Muchable

Outfit blog Muchable]

Outfit blog Muchable

Outfit blog Muchable

Outfit blog Muchable
Trui – Primark / rokje – New Yorker / hoed & schoenen – uit Milaan / tas – Vintage

Outfit blog Muchable

Hoe ziet jouw vakantie er tot nu toe uit? 

47 thoughts on “Don’t call it a dream, call it a plan!

  1. Wat een mooie herfstige outfit Room!
    En dat gevoel dat je er even ‘echt’ uit wilt herken ik op dit moment maar al te goed; gewoon even lekker weg.. Hopelijk komen er nog mooie reisjes dit nieuwe jaar:).

  2. Wat een heerlijke trui is dat! En hele mooie foto’s zo met al die herfstkleuren. Jammer dat ze nu bijna allemaal weg zijn, maar natuurlijk wel heel leuk om terug te kijken.

  3. Wauw, wat een mooie outfit én foto’s! Die kettinkjes zijn echt prachtig, heel minimalistisch. Mijn vakantie was trouwens ook een beetje rustig. Ik heb veel gewerkt, geleerd en alvast vooruitgeblogd. X

  4. Wat een prachtige foto’s zeg! Vooral die met je voetjes in de lucht haha, geweldig gedaan! Mijn vakantie is ook een stuk rustiger dan ik had gedacht maar dat vind ik best wel lekker 😉

  5. Ik krijg het ook benauwd als ik aan school denk… Puur omdat merendeel van de klas al op afstudeerstage is dan en ik nog wat dingen moet afronden voor ik op afstudeerstage mag :( Ik vind herfstige foto’s altijd zo mooi! En dan te bedenken dat er nu sneeuw ligt haha!

  6. Oehh de foto’s zijn weer heel leuk, net als je outfit! Mijn vakantie is eigenlijk ook redelijk rustig, maar niet dat ik me erg verveel of zo, het is wel fijn even! Jaa, ik wil ook op reis haha, en niet weer naar school straks.. X

  7. Wat een mooie foto’s :) Was het nog maar herfst, ging zo snel voorbij! Geniet nog van je vakantie en succes op school! Ik heb geen vakantie gehad, heb gewoon moeten werken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *