Fashion

Outfit farao blouse & dungarees

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Yeay! Weer eens een outfit! Sinds kort heb ik namelijk deze tuinbroek weer herontdekt, volgens mij kochten mijn moeder en ik hem zo’n 2 jaar geleden bij de Primark (we delen samen 3 tuinbroeken). We hebben hem in die 2 jaar tijd nooit één keer gedragen, tot ik opzoek ging naar een zwarte tuinbroek en ik mij ineens bedacht dat deze donkerblauwe tuinbroek nog ergens in dit huis moest liggen. Tot ik een mooie zwarte tuinbroek gevonden heb, is dit een leuke vervanging.

Ook deze blouse heb ik nooit eerder gedragen, een blouse met farao’s erop. Ik kocht hem voor ongeveer 50 cent op een rommelmarkt in Valencia, met de intentie dat ik er vast hier wel iemand blij ermee kon maken, maar nu houd ik hem voorlopig nog lekker zelf! In combinatie met mijn tas van de C&A, is dit een outfit die wel tussen mijn favorieten van het moment staat.

Processed with VSCO with hb2 preset

Eigenlijk wil ik binnenkort mijn gehele kledingkast opruimen en alles wat ik al langer dan een jaar niet heb gedragen, weg doen, om onder andere ruimte te creëren in mijn hoofd. Oh en wat extra bijverdiensten kan ik ook wel waarderen haha. Ik weet nog niet helemaal hoe ik het ga aanpakken, maar dat laat ik jullie dan nog wel weten. Het is vast wel herkenbaar voor sommigen dat je na een lange tijd weer eens kijkt in je kast en je ineens een item ziet waarvan je eigenlijk al vergeten was dat je het had.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Hebben jullie ook een tuinbroek in jullie garderobe (of meerdere)?

 

18 thoughts on “Outfit farao blouse & dungarees

  1. Wat een leuke outfit, hij staat je ook super leuk! Ik vind je foto’s ook heel erg mooi! Ik heb toevallig eergister mijn kledingkast opgeruimd en het is zo fijn als het eindelijk geen chaos meer is haha! x

  2. Lookin’ good!! Ik hou echt van je stijl, heel vrolijk en eigen. Tof! Ik krijg elke keer wanneer ik je het woord rommelmarkt, vintage of tweedehands hoor zeggen, gelijk gelduitgeef neigingen en de drang om gelijk op de fiets naar de tweedehandswinkel hier te sprinten. Trouwens. Naar welke tweedehandswinkeltjes ga jij hier in Groningen? Aan het Damsterdiep zijn er twee (Goud Goed en Mama Mini) en in Helpman is er ook nog eentje die ik best vaak bezoek. Maar misschien heb jij nog leuke aanraders? Ik ben benieuwd :)

    1. Aah dankjewel!! Heel herkenbaar, de kringloopgelduitgeefdrang! Ik ga zelf meestal naar de Mamamini in het Noorderplantsoen, alhoewel ik moet er gauw weer eens heen.

  3. Jaaa, ik hou van jouw outfit! En what? 50 cent voor die veel te toffe blouse op de rommelmarkt? Koopje! Tof! Misschien moet ik ook eens kijken of zo’n tuinbroek mij staat. :)

    1. Herkenbaar!! Ik vind deze eigenlijk ook te kort, in ieder geval zonder fietsbroekje eronder of een panty. Zo jammer! De andere 2 tuinbroeken van spijkerstof zijn veel langer, dan kan ik ten minste ongestoord bukken..

    1. Ahh als ik er niet nog steeds verliefd op was, had ik hem willen verkopen maar nee ik ben nog steeds in love. Ik zal het ook voor je in de gaten houden, wie weet kom ik hem ook wel eens tegen op markplaats of iets!

  4. Dankjewel voor je superlieve reactie op mijn blog. <3 Het heeft me echt heel veel positieve energie gegeven. Ook echt heel grappig, want jouw blog is één van de eerste blogs die ik ooit ontdekt heb. Je outfit is trouwens echt superleuk. Ik ben een grote fan van dungarees. xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *