Fashion

Outfit / Hiking in the woods

Processed with VSCO with a6 preset

Anderhalve week geleden was ik samen met Larissa op avontuur in de prachtige bossen van Limburg. Tussen de buien door maakten we een fijne boswandeling in het bos naast onze kampeerplek. Heel avontuurlijk met wandelschoenen (kuch, Dr. Martens..) aan, trotseerden wij modderpoeltjes en omgevallen bomen. En dan het nog niet te hebben over alle quads, wielrenners en zelfs een paard die we  hebben moeten ontwijken. 

Maar oooh wat heb ik genoten van het wandelen en het omringt zijn met de prachtige natuur! Ik wil echt vaker fijne boswandelingen maken maar helaas zijn hier in de buurt niet echt toegankelijke bossen waar je met het openbaar vervoer heen kan gaan. Des te specialer het wel is als ik weer eens de natuur in ga! In ieder geval is het deze keer weer eens tijd voor een nieuwe outfit inclusief prachtige warme wollen sokken, haha.

Hoed – uit Milaan / shirt – Forever 21 / jurkje – H&M / tas – Fjallaven-Duifhuizen

Maak jij vaak boswandelingen?

11 thoughts on “Outfit / Hiking in the woods

  1. Hele leuke outfit! Ik vind het jurkje zo cute.
    Ik vind boswandelingen heerlijk, helaas doe ik het te weinig, woon in de randstad en er is weinig bos hier te bekennen :(
    Liefs,
    Evelien

  2. Leuke outfit!! Ik heb een mooi bos met een groot meer bijna naast mijn huis dus daar ga ik ook vaak wandelen of foto’s maken! heeeerlijk! En het is er altijd ook lekker rustig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *