Fashion

Outfit / Better an oops than a what if

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Vorige week kwam er een outfitartikel online met sneeuw, ik ben nog steeds zo blij met die foto’s! Nu zou je misschien denken dat de sneeuwfoto’s kouder waren om te maken dan de foto’s in dit artikel, maar dat is niets is minder waar. Ik sprak laatst met Myrthe af om fijn weer eens een dagje foto’s te maken. We gingen naar het strand en naar het bos, maar terwijl wij naar de locatie toe fietsten, kwamen we langs een plek met perfecte lichtinval. Dat werd dus de locatie van deze outfit!

Eerst nog even over hoe enorm koud ik het vond, het waaide hard en ik denk dat het bijna een gevoelstemperatuur was van -10 graden. Het maken van foto’s in de sneeuw was hier niets bij! Maar gelukkig was het het waard want ook met deze foto’s ben ik weer enorm blij. Ik draag hier niet een hele bijzondere outfit maar ik draag wel mijn favoriete rokje waarop ik een tijdje heb moeten wachten voordat ik hem eindelijk aan kon (echt een vrouwending; dingen te klein kopen op de hoop dat je er in gaat passen).

Processed with VSCO with a6 preset

Hoed – Milaan / shirtje & vest – kringloop / rokje – C&A / schoenen – Dr. Martens

Wat vind jij van dit enorm koude weer? Zou jij ook in de kou foto’s gaan maken?

17 thoughts on “Outfit / Better an oops than a what if

 1. Wat een onwijs toffe outfit zeg! En zo gaaf dat je dat jurkje en vestje bij de kringloopwinkel hebt gescoord. Ik maak voor outfits ook weleens foto’s in de kou. Alles voor mijn blog, haha.

 2. Wat een leuke outfit, en prachtige locatie!
  Ik vind de kou verschrikkelijk, ik wil binnenkort ook weer outfit foto’s voor mijn blog gaan maken en dan met ik de kou maar voor lief nemen haha!

  Liefs,
  Evelien

 3. Liefde voor dit prachtige licht, de foto’s zijn zó mooi geworden! je outfit is ook heel leuk, ik hou van zulke rokjes. En aah, outfitfoto’s maken in de kou. Ik deed het zondag nog haha, het was zo koud, maar alles voor de blog. :)

 4. Ohhh foto’s maken in deze kou vind ik echt 10x niks haha! Dat is ook één van de redenen dat er zo weinig outfit foto’s op mijn blog staan op dit moment (naast het feit dat het vaak al echt donker is als ik thuiskom van werk :( balen is dat) Kou is alleen leuk als het sneeuwt haha! Wat mij betreft mag het snel weer lente worden. Dat shirt kleurt mooi bij je haar btw 😉

 5. Ik heb vaak zat dat ik denk; goh ik wil weer outfitfoto’s maken, maar als het zo koud is zie je het bij mij altijd heel duidelijk terug in de foto’s dat ik het koud heb haha! Ziet er dan niet heel mooi uit :p

 6. Die snijdende kou vind ik ook niet zo heel prettig, maar ik vind het nog altijd beter dan die bloedgeslagen hitte in de zomer die we hier soms hebben (nee het is niet snel goed :p). Liefs.x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *