Uncategorized

Outfit of the day.

DSC_0154
Dit was mijn outfit van gisteren, ik helemaal trots omdat ik eindelijk een goede foto heb kunnen maken! Vanavond moet ik werken helaas, daarna ga ik oppassen bij mijn achterburen. Voor mij wordt vandaag school afgerond. Of nou ja ik hoop erop dat ik volgend jaar niet weer hoef te komen. Namelijk vandaag is mijn laatste dag op school, ik hoef morgen en vrijdag niet naar school. Na deze week is het vakantie en de week erna is het studieweek voor de examens, wat betekend dus dat ik helemaal klaar ben!
Eindelijk verlost van school, en nu ga ik er helemaal voor om aangenomen te worden op mijn volgende opleiding! 
Wie van jullie moet ook dit jaar examen doen?
Laat me weten of je het leuk vind om meer outfit posten te zien en of je de foto locatie goed vindt?

17 thoughts on “Outfit of the day.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *