Fashion

Throw kindness around like confetti

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Het is maandagochtend, wat betekend dat de vakantie weer over is. Ook al was het natuurlijk niet echt vakantie maar een zelfstudie week, mijn afgelopen week bestond dus ook vooral uit huiswerk maken. En gisteravond had ik het gelukkig eindelijk af! Deze komende week zal voornamelijk bestaan uit beoordelingen, mijn eerste beoordelingen op de kunstacademie dus ik heb nog geen idee wat ik kan verwachten.

Ik heb wel weer zin om naar school te gaan, maar (ja een maar..), ik vind het jammer dat ik niet de dingen heb gedaan die ik had verwacht te gaan doen in de vakantie. Zo heb ik helaas niet echt kunnen afspreken met vrienden en heb ik ook geen video’s/blogposts vooruit kunnen schrijven. Dus hopelijk kan ik daar gauw weer tijd voor vrij maken en kan ik eindelijk mijn weekenden weer als weekenden invullen :)

Vandaag deel ik een simpele outfit, niet zozeer omdat ik hem zo geweldig vind maar meer om te weten of hij wel oké is. Bij deze dus mijn vraag; yay or nay? Wanneer het een nay is verkoop ik mijn blouseje denk ik toch maar, ondanks dat ik hem heel leuk vind, maar ik weet niet zo goed hoe ik hem anders kan combineren.

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Had jij afgelopen week ook “vakantie”? Zo ja wat heb jij gedaan?

18 thoughts on “Throw kindness around like confetti

  1. Hele leuke outfit! Zeker de blouse houden wat mij betreft 😉 Maar vind zelf de rok een beetje té, vanwege het printje. Maakt het net wat te druk vind ik. Met een zwarte- of spijkerbroek misschien ook leuk?

    1. Aah bedankt voor je reactie, ik geef je gelijk! De rok is net te, met een zwart rokje zou het leuker staan! En misschien ooit met een zwarte spijkerbroek haha.

  2. Heel erg leuk zo vooral met dat vest er boven alleen zou ik denk ik eerder een helemaal even rokje er onder doen (zonder de streepjes die er op zitten bijvoorbeeld). Maar dat geel staat je trouwens wel echt heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *