Uncategorized

Outfit | paars shortje

Korte broeken? Ergens heb ik het er niet zo mee.. Een korte broek met een legging eronder voelt veiliger en fijner. Alleen als het echt warm is draag ik thuis (of ik andere steden) wel een korte broek, maar anders toch liever niet. Terwijl ik me in jurkjes of rokjes juist niet ongemakkelijk voel, of nou ja.. eigenlijk heb ik die ook nooit aan zonder legging of panty. Ooit kom ik wel van mijn awkwardheid (dit moet een officieel woord worden) af.  

Tas – kringloop | vestje – Takko Fashion | blouse – H&M | ketting – Primark | schoenen – Scapino | short – H&M

22 thoughts on “Outfit | paars shortje

  1. Het staat je mooi joh! Vooral met die schoenen eronder, ik vraag me nu wel af wat voor hak ze hebben. Maar het ziet er in elk geval leuk uit, ook omdat zwart juist weer een iets hardere kleur is en de rest van de outfit lekker pastel is. Zelfde geldt voor de lipstick!

  2. Ik vind je outfit echt prachtig Romy! De kleuren zijn zo mooi en vooral in combinatie met je accessoires. En jij bent iemand die shortjes makkelijk kan dragen, dat vinden wij allemaal! Want je bent mooi, van binnen en van buiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *