Fashion

When was the last time you did something for the first time?

Outfit - Muchable

Processed with VSCO with a6 preset

Wanneer deed jij voor het laatst iets voor het eerst? Deze zin houd mij al een tijdje bezig, terwijl ik eerst dacht; oh laatst nog! ging ik er toch beter over nadenken en ik zou het eigenlijk niet weten wanneer ik voor het laatst iets deed voor het eerst. Daarom ga ik binnenkort proberen om een bepaalde tijd elke dag iets nieuws te doen, dat kan van alles zijn, van bewust winkelen in mijn eentje tot koffie drinken. Maar daar later meer over!

In dit artikel waarin ik mijn outfit deel, draag ik een jurkje die ik voor 7 euro in de sale scoorde bij de C&A! Volgens mij hebben ze hem nog dus sla je slag als je hem leuk vindt 😉 En hij past ook nog eens perfect bij mijn hoed die ik voor 5 euro scoorde in Duitsland!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Jurkje – C&A / schoenen – Mango outlet kids / tas – kringloop / hoed – Duitsland

Processed with VSCO with a6 preset

Foto’s zijn gemaakt door Kim Tuin.

Wanneer deed jij voor het laatst iets voor het eerst?

13 thoughts on “When was the last time you did something for the first time?

  1. Leuke outfit, toffe hoed en ik vind de kleuren combi zo erg leuk,
    Wanneer ik voor het laatst iets voor het eerst deed? Deze zomervakantie deed ik mijn eerste bergwandeling. en kocht ik mijn eerste wandelschoenen. Was best afzien 😉

  2. Wat een geweldige outfit!!! Poeh, de laatste keer dat ik iets voor het eerst deed is al heel lang geleden. Ik kan helemaal niks bedenken. Oeh jawel! Afgelopen zomer ging ik voor het eerst aan het infuus met goede medicatie en daar was ik heel blij mee!

  3. Wauw ik vind het een prachtige outfit, ik vind het ook perfect passen voor bij de herfst door de kleurtjes! Ik vind het ook een goed idee om een keer inderdaad weer is dingen voor het eerst te doen. Ik doe vaak dingen voor het eerst, maar het gaat altijd over nieuwe hobby’s of iets nieuws aanleren, ik doe nooit zo iets als “ik ga even alleen winkelen” haha, maar dat zou denk ik ook goed zijn voor mij om dat is te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *