Uncategorized

Outfit // Shoppen in Almere

PicMonkey-Collage21
Eigenlijk mag ik niet shoppen, de laatste tijd heb ik zoveel gekocht haha. Toch ging ik laatst met Frederique naar Almere om bij de Primark te shoppen en je raad het natuurlijk, ik heb veel gekocht! Normaal koop ik altijd online mijn kleding met korting via kortingscode.nl waar ik dan weer codes vanaf kan halen voor bijvoorbeeld de H&M. Het scheelt me enorm veel geld maar met de Primark kan dat dan helaas weer niet omdat zij geen online webshop hebben. 
Natuurlijk kunnen jullie binnenkort een shoplog verwachten op mijn blog, nog geen outfits want die bewaar ik voor in Mallorca, wel zo leuk 😉

 Top – Primark | rokje – H&M | schoenen – Dr. Martens

 Sorry voor de kwaliteit van de foto’s, ik baal echt dat ik niet goed kan bewerken met deze laptop.

8 thoughts on “Outfit // Shoppen in Almere

  1. Oeh ik ben fan van je rokje! Ik wil altijd nog een skaterskirt in het bordeaux rood (en het liefste velvet), maar deze grijze is ook heel leuk! Ben benieuwd naar je aankopen bij de Primark. (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *