Uncategorized

Outfit youtube picknick!

Het liefst zie ik er bij elke meeting anders uit, mede omdat een ander op dat soort momenten vaak wel outfitfoto’s voor me willen maken. En ik probeer zo vaak mogelijk mijn outfits af te wisselen. Alsof mensen eerst op mijn blog gaan kijken wat voor outfits ik al eerder aan heb gehad haha. En het leuke is dat de outfitfoto’s niet altijd op dezelfde plek gemaakt worden, want tja dat is nogal lastig in dit dorpje. Ik heb geen leuke plaatsen en geen fotograaf die me overal even heen brengt of met me mee gaat.
Ik houd niet van groen in een foto. Geen gras, geen blaadjes, geen planten, het liefst allemaal niet maar eigenlijk is dat onmogelijk, ik vind het de outfit afzwakken. Deze foto’s zijn gemaakt door lieve Ronja.

19 thoughts on “Outfit youtube picknick!

 1. leuk zeg!

  weet je misschien een goedkope site voor zulke armbandjes die je draagt
  of van die sillione armbandjes. of met die jesus achtige . ik hoop dat
  je me kan helpen.

  lieefs,

  Janine

  (Janinedingx3_1994_@hotmail.nl

 2. Leuke outfit!
  Ik vind het blousje heel leuk, alleen of ik het zelf zou dragen ik denk het niet. Niet omdat ik het lelijk vind, het tegenovergestelde juist, maar ik vind dat mij vaak gewoon niet staan.
  Eigenlijk gewoon omdat ik vaak dingen bij andere wel goed vind staan.

 3. Wauw wat een superleuke outfit dit!
  Eigenlijk best simpel qua styling maar wel echt heel erg mooie combinatie!
  In de comments heeft iedereen het over een top+rokje, maar ik vind 't zelf ook wel heel erg op een jurkje lijken haha!
  Heel leuk! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *