Uncategorized

Outfitfoto’s maken in een trein of een museum?

 Jurkje/shirtje; C&A | riempje; kringloop | vestje; rommelmarkt | panty; Action | hoge sokken; H&M | creepers; NewLook.
Oke.. Toen ik mijn foto’s terug keek zag ik hoe onscherp ze waren. Helaas, Hanneke had de automatische scherpstel functie uitgezet en de volgende met mijn camera wist dat niet. Ik vind het echt steeds minder awkward om foto’s te maken in het bijzijn van onbekenden. Zo maakte in in een trein die volzat mt mensen gewoon outfitfoto’s en gingen mensen naar me wijzen toen er foto’s werden gemaakt in het museum. 
Hierboven mijn niet charmante mij haha. Mijn haar niet gedaan en een simpele outfit voor het reizen. 
Binnenkort een uitgebreid verslag van deze dag!

20 thoughts on “Outfitfoto’s maken in een trein of een museum?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *