Uncategorized

Paaseieren zoeken met Romy

Het is 2de Paasdag en ik vind het echt lijken op kerst, gourmetten terwijl het buiten heel koud is. Er ligt nu toevallig even geen sneeuw en het is langer licht maar het had zo kerst kunnen zijn. En omdat het Pasen is, had mijn moeder eitjes verstopt in de tuin, het blijft leuk (alhoewel.. vroeger was het natuurlijk leuker). En dat leek me wel leuk om te filmen, zie hieronder het resultaat! 
Ook is het vandaag 1 april, de dag dat mijn opa 2 jaar geleden overleed. Helaas is 1 april niet meer zoals het ooit was, en deze datum is ook niet meer zo “grappig”. Ik denk aan je opa! 
Maar alsnog, wat voor grappen gaan jullie nog uithalen of zijn jullie al ergens in getrapt?
Helaas morgen weer naar school en dan is ons lange weekend alweer afgelopen, hoe gaan jullie jullie vrije dagje benutten?

17 thoughts on “Paaseieren zoeken met Romy

  1. Super leuk dat jullie dat nog doen! Mijn mams heeft het helaas al een paar jaar geleden afgeschaft….
    Mijn vrije dag gaat bestaan uit heeeel veel (uitgesteld) huiswerk en een avondje sushi :)

    xxx

  2. Wat leuk dat je er een filmpje van hebt gemaakt! Wij vieren Pasen niet echt uitgebreid, we hebben alleen een wat uitgebreider ontbijt. Ik ben dinsdag en woensdag nog vrij, ik heb geen idee waarom de school dat doet maar ik vind het niet erg! Haha :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *