Uncategorized

Palmolive filmpje

Een tijdje geleden is het alweer dat ik naar buiten rende, meestal wanneer de postbode een pakketje komt brengen is het voor de buren omdat die niet thuis zijn. Maar nee, nu werd ik verrast. Op twitter las ik enkele berichtjes erover alleen zelf had ik het niet ontvangen. Je kon een test invullen waaruit kwam welke showergels het beste bij jou pasten. De post komt hier heel vaak erg laat, maar toch baalde ik wel, want het was al na 6 uur en die post kwam maar niet, toch mocht ik om kwart over 6 het pakketje in handen nemen. Natuurlijk had ik al op twitter verschillende berichten met foto’s gezien maar in het echt zag het er nog mooier uit! In ieder geval, ik heb er gisteren nog een filmpje gemaakt en ik hoop dat jullie ondanks dat het zo laat is het filmpje alsnog leuk vinden! Er komt nog een artikel over met daarin een review, want tja ik ben er erg nieuwsgierig naar de showergel die mij het minste aantrekt, want je weet niet of het dezelfde geur heeft op je huid en onder de douche.

16 thoughts on “Palmolive filmpje

 1. wat een leuk filmpje en die douchegels lijken me heerlijk!
  ik heb wel eens gehoord dat elke avond een likje vaseline op je wimpers heel erg goed voor je wimpers is, misschien dat je dat kunt proberen?
  liefs!

 2. Leuk filmpje! En over je wimpers:
  Van vera (www.veracamilla.nl) hoorde ik dat vaseline niet werkt. Er bestaan wel een soort mascaragel die je op je wimpers smeert en dan groeien ze en worden ze sterker. Je hebt ze van Neulash of Revitalash.

 3. Hi, wat een leuke blog!!
  De lipstick staat je heel mooi. Palmolive is echt een heel fijn merk.

  Zou je me uit willen leggen hoe je in aanmerking voor een perspakket komt & hoe/waar je die kan aanvragen??

  Thnx,, X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *