Uncategorized

Paris2Day Event!

Donderdagavond, gelijk uit school ging ik samen met Floor naar Assen. We waren iets te vroeg dus hebben we in de kou en in het donker outfitfoto’s geprobeerd te maken en volgens mij zijn ze helaas niet gelukt. We waren in Assen om naar het Paris2Day event te gaan, ik ben nog niet vaak naar een event geweest dus ik was heel benieuwd. Het was ontzettend fijn dat het eens wat dichterbij was, in plaats van nog 3 uur terug te moeten reizen, was ik in 30 minuten al thuis! 
Ik probeerde er goed op te letten om genoeg te filmen, zodat ik in ieder geval genoeg beeldmateriaal zou hebben voor een filmpje. Helaas is het fotograferen erbij ingeschoten, en heb ik weinig foto’s gemaakt. 
Er was een modeshow, er werden prijzen uitgedeeld, mannen die met hapjes rondliepen ;D en uiteindelijk kregen we een goodiebag. 
Het was heel leuk, alleen jammer dat bij een event je minder gauw een praatje maakt met een onbekend persoon, dat doe je bij een meeting eerder (of dit ligt aan mij). 

 Jammer dat de belichting niet heel goed was, dat maakte het nog lastiger om mooie foto’s te maken.

21 thoughts on “Paris2Day Event!

 1. Wat ziet het er gezellig uit en lekker dat het zo dicht in de buurt was :) Wij moeten ook weer een keer samen naar een event, maar ik vind ook dat een meeting persoonlijker is. En je filmpje is heeeel leuk geworden. Die mannen!!!

 2. Mooi verslag heb je ervan gemaakt Romy! Ik heb de foto's van ons en Lisanne even gejat voor mijn verslag hihi 😉 Mag dat? 😉

  Vond het erg leuk om je te ontmoeten!

  Liefs,
  Kim

 3. Wat een leuk filmpje heb je gemaakt. En ik heb mezelf ook een aantal keer gespot in het filmpje !! haha zo grappig. Ik was namelijk ook op het event !! Leuk om op je blog te komen. Neem je ook een kijkje op mijn blog ??
  Liefs xx Maaike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *