Uncategorized

People come and people go, the best one will stay

Mijn dagelijkse outfits zijn niet echt interessant, toch vraag ik mijn klasgenoten om ze te fotograferen. Ergens is het ook wel gewoon tof om na een tijdje al mijn outfits terug te zien. Misschien kan ik met simpele outfits mensen inspireren, af en toe betwijfel ik het.. Maar dan zie ik bijvoorbeeld op een andere blog een soortgelijke outfit en dat stelt me weer gerust. Ik draag niet echt vreemde, uitspattende, toffe kleding maar gewoon normaal. Het liefst ga ik voor comfy, ik draag een trui, rokje, legging en een muts. Het liefst zonder make-up op en de rest van de dag gewoon niet in de spiegel kijken haha. 
Deze foto’s zijn snel gemaakt door Nienke, vlak voordat ik naar de stad ging met Nienke nog snel outfitfoto’s maken, want al eerder liet ik dezelfde outfit fotograferen door mijn vader maar dat bleek een te moeilijke opdracht te zijn haha. 
Muts – New Look | trui – C&A | rokje – H&M | schoenen – Sammydress.com
Mensen begrijpen niet waarom ik groen zo lelijk vind op outfitfoto’s, ik vind het echt afschuwelijk! 

13 thoughts on “People come and people go, the best one will stay

  1. Je outfits zijn misschien niet super bijzonder, maar je hebt wel echt je eigen stijl en als je zoveel outfits publiceert ga je dat ook nog veel meer herkennen enzo. Dat vind ik wel tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *