Uncategorized

Personal // Te veel vrije tijd?

2015-02-26-11.25.56-1

Zoals ik gisteren al op Instagram melde, weet ik het op dit moment echt allemaal niet. Ik ben nu 3 maanden thuis, de eerste maand had ik het nog heel druk met van alles, januari ging ook nog wel, maar nu het einde van Februari in zicht is, vind ik het niet allemaal zo leuk meer. Ik zag het helemaal voor me; 3 maanden keihard werken aan een nieuw project, youtube & mijn blog. Maar 24 uur daarmee bezig zijn werkt voor een paar weken maar op het gegeven moment ben ik zo op mijzelf gericht, ik heb ook mensen om mij heen nodig. Ik moet nog een half schooljaar stage lopen, ik heb het project toch maar op pauze gezet omdat het niet meer werkte, waardoor ik opzoek moet naar een nieuwe stage.

Tja en dan heb je dit moment, het moment dat je niet meer weet van hoe en wat. ‘s ochtends sta ik op, om 9 uur was de planning, dat zou ik dan langzaam afbouwen naar om 8 uur opstaan zodat ik ritme creëerde. Nu sta ik ‘s ochtends op en vraag ik me af wat ik vandaag zou gaan doen. De vrijheid om te doen wat en wanneer ik wil bekneld me, ik wil weer ritme in mijn leven en na school/stage een paar uurtjes vrije tijd hebben en die ook goed benutten. Ik vraag me het af en toe af, ik heb 24 uur de tijd om te doen wat ik wil, elke dag, ik kan bloggen, filmen, fotograferen, alles! En toch nu ik zoveel tijd heb komt er juist niets uit me. Hoewel ik dit nooit verwacht had, ik had het me allemaal wat mooier voorgesteld, ik houd van hard werken, ergens voor gaan, maar nu heb ik geen doel meer.

Nu wil ik helemaal geen negatief artikel schrijven, ik wou dit even uiten. Dat is namelijk de reden waarom er zo weinig artikels online komen, wat ik mezelf eerlijk gezegd kwalijk neem, want mijn blog is echt heel veel voor me (het voelt als mijn baby whaha). Het moment komt wel weer, ik wacht nog tot zondag en dan gaan er weer een paar nieuwe mailtjes voor een stage de deur uit!

Gauw weer leuke artikels, waaronder outfits en DIY’s! Ik houd jullie op de hoogte wat betreft stages (als jullie dat willen natuurlijk), dit schrijven luchtte even op, in real schrijven in een dagboek werkt minder goed.

Bij deze wil ik jullie even bedanken voor altijd alle lieve reacties en berichtjes.

Liefs!

10 thoughts on “Personal // Te veel vrije tijd?

 1. Ahh, lijkt me lastig lieve Room!
  Ik ken wel heel goed wat je zegt maar dan in mindere mate.
  Ik heb vaak als als ik vakantie heb dat een paar dagen niks en "vrijheid" lekker is maar dat je al snel een soort van jezelf gaat tegenwerken. Dan lukt gewoon niet echt iets meer.
  Hopelijk gaat het snel wat beter girl!
  liefs Lonneke

 2. Hm, ik kan me dit best wel goed voorstellen, vervelend zeg. Het is zoeken naar een goede mix tussen dingen 'moeten', en tijd voor jezelf hebben. Als je alles kan doen en laten wat je wilt kan ik me voorstellen dat je een beetje in de knel komt te zitten, ik denk dat ik hetzelfde zou hebben :) Hoop dat je je draai weer vindt! Liefs Anniek

 3. Herkenbaar dit! Ik heb vorig jaar ook een aantal maanden thuis gezeten en had van te voren allerlei plannen. Uiteindelijk heb ik helemaal niks gedaan behalve heel veel uren in bed doorgebracht met Netflix. Ik snap dut helemaal wat er in je om gaat en vind het knap dat je de discipline hebt om iedere ochtend op tijd uit bed te komen. Hopelijk vind je snel een stage en onthou ondertussen vooral dat het heel normaal en menselijk is dat je je nu zo voelt en dat er minder uit je komt dan verwacht:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *