Personal, Photodiary

Photodiary Creaweekend, projectweek & kattencafé’s!

PicMonkey Collage

PicMonkey Collage

Er is alweer een maand voorbij, een maand waarin ik projectweek had, voor het eerst katten café’s bezocht, naar het museum ging, Nijmegen weer eens bezocht en ik een contest won. Het was dus een drukke maar leuke maand!

Ik dacht zelf dat ik deze maand niet zoveel had gedaan, al heb ik wel continue het gevoel gehad dat ik geen tijd mocht verspillen omdat ik nog “zoveel” moest doen. Maar goed, het blijkt dat het plannen wel wat opgeleverd heeft, namelijk een hele leuke maand!

En toen was het ineens alweer maart, alles gaat zoals gewoonlijk weer zo snel. Ondertussen ben ik samen met mijn reispartner Larissa ook al druk bezig met het plannen van onze reis naar Thailand, want ook dat komt snel dichtbij (net als de datum voor de vaccinaties).

PicMonkey Collage2

Ook kocht ik deze maand mijn allereerste typemachine, of nou ja mijn 2 eersten eigenlijk haha. / Ik bezocht het kattencafé Poeslief in Groningen en ik zag Jessy en Archie eindelijk weer eens, deze keer in Nijmegen om daar een ander komend kattencafé te bezoeken!

PicMonkey Collage3

Ik mocht van Polette een nieuwe bril uitzoeken, ik ben helemaal blij met mijn nieuwe bril en dat deelde ik in dit artikel! Ook bestelde ik vorige maand een andere nieuwe bril bij Ace&Tate. Deze 2 nieuwe brillen figureren nu geregeld op mijn Instagram foto’s!

PicMonkey Collage4

Ik mocht Patrick zijn proefpersoon voor zijn nieuwe mobiel zijn, zijn nieuwste iPhone maakt echt zulke prachtige foto’s! Vanaf nu heb ik mijn eigen persoonlijke fotograaf op school, yay! / Ik ontmoette Luna wat heel gezellig was. / En ik maakte een aantal nieuwe pagina’s in mijn schetsboek.

PicMonkey Collage

Mijn eerste artikel voor Relatieplanet kwam online, lees hem hier / ik ging voor het eerst op een beurs mensen portretteren als blogger&youtuber, het was op het Creaweekend en ik vond het een enorm leuke ervaring. / met mijn gemaakte patroon won ik een contest van Motiflow&Imakin, binnenkort vertel ik hier meer over! / ik schreef een review over de Ecoline brush pennen en er kwam een valentijnsactie online die veel beter liep dan ik had durven hopen.

Kortom: deze maand was overweldigend en heel tof, ik ben blij met alle dingen die ik heb mogen doen!

Wat is het leukste wat jij hebt gedaan afgelopen maand? 

7 thoughts on “Photodiary Creaweekend, projectweek & kattencafé’s!

  1. Dat klinkt als een onwijs toffe maand met zoveel mooie hoogtepunten. Echt heel gaaf dat je op het Creaweekend was en wat tof dat je naar Thailand gaat! Hopelijk wordt maart net zo’n mooie maand :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *